Spectades AIM

Spectades Asset Information & Maintenance overzicht

Krijg in HxGN EAM in één oogopslag informatie en actuele data van al uw Assets met het Spectades Asset Information & Maintenance overzicht.

Managers die in de HxGN EAM Cloudsuite omgeving data over onderhoudswerkzaamheden van assets (terminals, machines, magazijnen etc.) bijhouden, willen graag zonder dat het veel moeite en tijd kost hun asset gerelateerde data en informatie kunnen bekijken.

Het team van Spectades heeft daarom voor HxGN EAM (voorheen Infor EAM) gebruikers het Asset Information & Maintenance (AIM) overzicht ontwikkeld. Het overzicht geeft op één scherm snel en eenvoudig data weer vanuit elk niveau uit de objectenstructuur. De status van de onderhoudsschema’s, werkorders en objectinformatie kan dankzij de oplossing op één overzichtelijke pagina worden bekeken. Doordat het niet meer nodig is om door verschillende schermen te gaan, bespaart u als assetmanager veel tijd. Het maken van onderhoudsschema’s gaat bovendien een stuk efficiënter.

Ontdek de voordelen van het AIM overzicht

Alle informatie vergelijken

Alle informatie kan vanuit ieder gewenst niveau uit de objectenstructuur vergeleken worden.  Het Spectades Asset Information & Maintenance overzicht maakt het eenvoudiger om werkschema’s voor preventief en planmatig onderhoud in te zien. Dit inzicht voorkomt onder meer dat er onverwachte reparaties aan assets nodig zijn. Preventieve onderhoudswerkzaamheden zorgen er bijvoorbeeld voor dat machines een kortere stand-still hebben en een langere levensduur krijgen, waardoor de productiviteit en winstgevendheid van uw bedrijf verhoogd wordt.

Ontdek zelf de voordelen

Het Spectades Asset Information & Maintenance overzicht kan direct in de HxGN EAM omgeving geïntegreerd worden. Met het gebruik van het overzicht zijn daarom geen extra services, externe databases of iets dergelijks nodig. Spectades’ consultant Maurice Lapré heeft een video gemaakt met de demonstratie van het Spectades Asset Information & Maintenance overzicht. Registreer nu om de YouTube link toegestuurd te ontvangen. In een vrijblijvend gesprek geven wij u de informatie hoe het AIM overzicht in uw HxGN EAM omgeving toegevoegd kan worden.

HxGN CloudSuite™ EAM

De CloudSuite™ EAM van HxGN is toonaangevende software voor het beheer van bedrijfsmiddelen. Deze software optimaliseert uw onderhoudswerkzaamheden waardoor uw efficientie naar een hoger niveau wordt getild. HxGN CloudSuite™ EAM is specifiek ontworpen voor activabeheer die meegroeit naarmate organisaties veranderen.

Alliance Partner

Meer informatie?

Scroll naar top