In één oogopslag inzicht in je HxGN EAM data met het Spectades Asset Information & Maintenance Dashboard

Als je op tactisch of strategisch niveau werkzaam bent in het Asset Management, is het handig dat je snel en gemakkelijk data uit HxGN EAM (voorheen Infor EAM) kunt halen. Binnen de omgeving kan het soms lastig zijn om deze data snel overzichtelijk te maken. Spectades heeft daarvoor het Asset Information & Maintenance (AIM) Dashboard ontwikkeld waarmee je snel overzicht hebt van alle informatie vanuit ieder gewenst niveau uit je objectenstructuur.

Het Spectades AIM dashboard acteert op de data die beschikbaar is in HxGN EAM. Met het dashboard heb je een actueel en duidelijk overzicht van relevante data in je Enterprise Asset Managementoplossing. Daarin worden onder andere de volgende aspecten meegenomen:

  • Objectinformatie
  • Werkorders
  • PO-schema

Tactisch niveau
Het dashboard is met name een interessante oplossing voor maintenance managers en asset managers op tactisch niveau. Je kunt eenvoudig zien hoe het staat met je onderhoudsschema’s en lopende werkzaamheden. Het dashboard maakt daarmee het werk van een aansturende maintenance manager een stuk makkelijker en overzichtelijker.

Strategisch niveau
Op strategisch niveau kun je met het AIM dashboard een gemakkelijke doorkijk krijgen op het hoogste niveau. Omdat het dashboard direct acteert binnen je HxGN EAM omgeving, is het een oplossing die beschikbaar is voor bedrijven in uiteenlopende bedrijfstakken.

Wil je graag meer weten over het Asset Information & Maintenance dashboard voor HxGN EAM? Neem dan contact op met Rowan Doorduin via Rowan.Doorduin@spectades.com. Zij vertelt je graag meer over het maintenance dashboard tijdens een vrijblijvende demo. Je kunt ook meer informatie lezen over het AIM op de product pagina.

Scroll naar top