Insight Mobile RODIAS

De Mobile Insight oplossing van Rodias

De voordelen van een mobiele onderhoudsoplossing liggen voor de hand. Werknemers kunnen papierloos werken en zijn hierdoor niet meer locatie gebonden. De onderhoudsmedewerker heeft namelijk alle gegevens altijd en overal bij de hand. Mobiele gegevensverzameling vermindert de bronnen van fouten en verkort de reis- en stilstandtijd van assets. U versnelt uw werkprocessen en reactietijden van personeel, verbetert de kwaliteit van uw onderhoud en verhoogt het gebruik van bedrijfsmiddelen.

De mobiele onderhoudsoplossing Insight Mobile maakt, onafhankelijk van apparaten en EAM-systemen zoals HxGN EAM, verschillende use cases mogelijk. Wat de onderhoudsmedewerker ziet en hoe de applicatie per rol of gebruiker wordt gebruikt, gebeurt door configuratie. Gebruikers kunnen namelijk op locatie fouten registreren, in real time gegevens en informatie over bedrijfsmiddelen opvragen en doorgeven. Routes en checklists kunnen bovendien on site in kaart worden gebracht.

De app, die online en offline kan worden gebruikt, maakt gebruik van de technische mogelijkheden van het mobiele apparaat en vereenvoudigt zo het digitale proces, bijvoorbeeld door een machine/installatie via de barcode vast te leggen met de geïntegreerde camera.

In het geval van mobiel onderhoud met Insight Mobile wordt het verzamelen van gegevens zodanig vereenvoudigd dat aanzienlijk meer data kan worden verzameld, terwijl tegelijkertijd de kwaliteit van de gegevens toeneemt. Het bedrijf krijgt zo tijdig feedback, wat het hele werkproces versnelt.

Over RODIAS

RODIAS maakt net als Spectades onderdeel uit van de ROBUR Group. De oplossingen en diensten van RODIAS ondersteunen uw bedrijf bij het verhogen van de beschikbaarheid van bedrijfsmiddelen en het minimaliseren van ongeplande stilstand van machines. Naast klant specifieke implementaties van de markt leidende producten van Hexagon EAM (voorheen Infor EAM), heeft RODIAS tevens enkele eigen oplossingen ontwikkeld voor Enterprise Asset Management (EAM).

Met behulp van een EAM-oplossing beheert u uw mobiele activa centraal op één platform. Zo kunt u geplande onderhoudswerkzaamheden optimaliseren en alle werkzaamheden aan de assets inplannen en volgen. Wij ondersteunen u bij de aansluiting op essentiële informatie uit andere systemen, zoals depotbeheer, infrastructuur of verzendingsbeheer.

Voor meer informatie over het Insight Control Panel van RODIAS: https://www.rodias.de/en/products/maintenance-portal/

Neem vrijblijvend contact op met Spectades via het onderstaande contactformulier:

 

Scroll naar top