Inventory management app nu ook beschikbaar voor iOS

Vorige week maakte Apple de release van de iPhone 12 bekend en dat leek ons een mooi moment om ook de iOS versie van onze inventory management app te lanceren. Deze applicatie zorgt ervoor dat je veel tijd kunt besparen op de uitgifte en teruggaaf van artikelen in Infor EAM, normaalgesproken een tijdrovend onderdeel van het werkproces. Sinds de lancering van deze app voor alle Android devices is er veel vraag naar deze oplossing dus daarom kon een versie op iOS niet uitblijven natuurlijk.

De vele handelingen maakt de uitgifte en teruggaaf van artikelen in Infor EAM tot een tijdrovend onderdeel van het werkproces. Het wordt daardoor veelal gezien als administratieve last. Door de app te gebruiken, kun je een besparing maken van 90% van de handelingen binnen de keten. De besparing wordt gemaakt doordat de aantallen direct worden afgeboekt in Infor EAM. Hiermee is uw magazijn voorraad actueel alsmede de kosten op de werkorders.

Wil je meer weten over deze app? Download dan onze whitepaper via de volgende link → Download Whitepaper Je kunt ook een vrijblijvende demo aanvragen via onze site.

Scroll naar top