Nieuw! Handscanner voor vlot beheer van artikelen

Professionele aanvulling voor Spectades Inventory Management

Als uitbreiding van Spectades Inventory Management is nu de handscanner voor uw voorraadbeheer beschikbaar. Tot voor kort kon in de magazijnen, waar gewerkt werd met de toepassing, de app op een mobiele telefoon worden gebruikt. In een professionele omgeving hoort voorraadbeheer echter niet afhankelijk te zijn van een mobiele telefoon van een medewerker. Daarom is vanaf heden deze handscanner verkrijgbaar voor toepassing van Inventory Management.
De handscanner krijgt een vaste plek in de magazijnen. Dat maakt het scannen van barcodes bij uitgifte en inname van artikelen een centraal georganiseerd proces. Verder is de handscanner gebruiksvriendelijker en stevig en robuust uitgevoerd. De scanner kan tegen een stootje waardoor defecten en storingen, door bijvoorbeeld gebruik en vallen, verder kunnen worden teruggedrongen.

Scanner & App
De Spectades Inventory Management App blijft uiteraard ook gewoon in gebruik. De handscanner maakt het echter overbodig dat nieuwe of tijdelijke medewerkers eerst de app downloaden op hun mobiele telefoon. Nu is de scanner er waarmee je artikelen voor uitgave of retour boekt door het scannen van de barcode. In vergelijk met de app is de handscanner ook gebruiksvriendelijker: Er is maar één knop die via autodetectie de registratie doet. En verder oogt het voorraadbeheer met de (centrale/generieke) handscanner ook professioneler dan een app op ieders (privé)telefoon die je eerst nog moet downloaden.

Besparing door professioneel voorraadbeheer
Inventory Management van Spectades helpt je om de uitgifte en teruggave van artikelen veel efficiënter uit te voeren. De applicatie is online verbonden met Infor EAM waardoor de getoonde artikelaantallen in de toepassing de daadwerkelijke voorraad in het magazijn toont. Door inzet van Spectades Inventory Management kun je een besparing bereiken van 90% van de handelingen binnen de keten van uitgifte en inname van artikelen. De besparing ontstaat doordat aantallen artikelen direct worden afgeboekt in Infor EAM. Hiermee is de magazijnvoorraad actueel evenals de kosten op de werkorders.

Interesse in aanschaf van de handscanner?
Download voor meer informatie de Whitepaper Spectades Inventory Management via onze productpagina van deze oplossing.

Vraag de demo aan
Of neem geheel vrijblijvend contact op met onze accountmanager voor Spectades Inventory Management, Rowan Doorduin,
Bel Rowan via +31 6 24 14 97 49
Mail Rowan via Rowan.doorduin@spectades.com

Scroll naar top