Nieuwe versie Planning & Scheduling Suite komt: Realiseer optimale inzet van mensen op werkvoorraad

Velen gingen u reeds voor met de Spectades Planning & Scheduling Suite, maar door de nieuwe versie die we binnenkort lanceren wordt de suite nog aantrekkelijker. Door een nog betere koppeling van werkvoorraad aan uw beschikbare mensen kunt u door sneller en efficiënter plannen een kostenbesparing realiseren die kan oplopen tot wel 10%.

Spectades Planning & Scheduling Suite helpt om kostbaar personeel efficiënt werkorders gekoppeld aan personeel in te zetten op het onderhoud van je bedrijfsmiddelen zoals machines, installaties enz.  via een overzichtelijk dashboard. Op basis van de voorraad gepland regulier preventief onderhoud en incidentele correctieve arbeid (bijvoorbeeld een storing) kunnen de beschikbare mensen worden ingeroosterd. Door gebruik van de suite reduceer je kosten door de optimale bezetting van mensen.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
Spectades Planning & Scheduling Suite is een oplossing binnen Infor EAM. De planning wordt gemaakt op basis van een werkorder die in het systeem wordt ingevoerd waarbij het wat, waar en wanneer wordt vastgelegd. Een belangrijk kenmerk bij het vastleggen van een aanvraag is dat het systeem zeer snel inzichtelijk maakt welke mensen, met specifieke benodigde kwaliteiten, beschikbaar zijn voor de uitvoer van die werkorder. Dit omdat er geen aparte database aangemaakt hoeft te worden, want uw personeel en beschikbaarheid wordt uit Infor EAM overgenomen naar de suite. De beschikbaarheid is standaard ingesteld op acht uur per dag voor werkdagen (maandag t/m vrijdag) of voor een 24/7 continurooster. Dit is meestal afdoende. Wanneer u echter eigen werkroosters hebt gedefinieerd zullen deze in een volgende update ook kunnen worden gebruikt.

Vlotte koppeling van werkorder aan personeel
Met Spectades Planning & Scheduling Suite professionaliseer en standaardiseer je je werk- en personeelsplanning. De oplossing helpt je om beter overzicht te krijgen in de werkzaamheden en inzet van het juiste personeel. Het maakt je planning overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Het plant makkelijker en omdat het sneller gaat leidt dit tot tijdsbesparing die vervolgens logischer wijze uitloopt op kostenbesparing. En dat is wat we allemaal willen realiseren toch?

We verwachten de nieuwe versie van de Spectades Planning & Scheduling Suite aan het einde van het eerste kwartaal van dit jaar te lanceren.

Meer weten over Spectades Planning & Scheduling Suite? Download dan de whitepaper via het onderstaande formulier

Scroll naar top