Nieuwe versie Spectades Planning & Scheduling Suite live

Op 4 juni ging de wederom verbeterde versie van de Spectades Planning & Scheduling Suite live. Voor u de kans om binnen uw Infor EAM de meest efficiënte planningstoepassing te implementeren. Want het leidt door een weer verbeterde koppeling van mensen aan uw werkvoorraad die kan leiden tot wel 10 % kostenbesparing.

In de nieuwe versie wordt beschikbaar personeel in een nog overzichtelijker dashboard gekoppeld aan gepland onderhoud en werk dat plotseling ‘oppopt’, zoals storingen. Nieuw is dat de beschikbaarheid van personeel nu ook overzichtelijk in het dashboard wordt aangeboden. Door gebruik van de suite reduceer je kosten door de optimale bezetting van mensen voor het onderhoud van je bedrijfsmiddelen zoals machines, installaties enz. .

Schematische weergave
De Planning en Scheduling Suite is gebaseerd op de bekende en veelal geroemde Gantt-chart opzet. Een Gantt-chart is een grafiek of diagram voor het plannen. De weergave biedt o.a. tijdsweergaven en instelbare kleurcoderingen voor een planningstool op maat. Ook zijn er vele filters en zoekmogelijkheden. Dit alles zorgt voor een overzichtelijke weergave van werkorders en activiteiten om deze gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en efficiënt aan medewerkers te koppelen. Bijkomend voordeel is dat alles is geïntegreerd in één systeem (Infor EAM) en er dus niet geschakeld moet worden tussen systemen of toepassingen.

Actuele werkvoorraad gekoppeld aan personeel
De planning wordt gemaakt op basis van een werkorder die in het systeem wordt ingevoerd waarbij het wat, waar en wanneer wordt vastgelegd. Een belangrijk kenmerk bij het vastleggen van een aanvraag is dat het systeem zeer snel inzichtelijk maakt welke mensen, met specifieke benodigde kwaliteiten, beschikbaar zijn voor de uitvoer van die werkorder. Dit omdat er geen aparte database aangemaakt hoeft te worden, want uw personeel en beschikbaarheid wordt uit Infor EAM overgenomen naar de suite. De beschikbaarheid is standaard ingesteld op acht uur per dag voor werkdagen (maandag t/m vrijdag) of voor een 24/7 continurooster. Dit is meestal afdoende. Wanneer u echter eigen werkroosters hebt gedefinieerd zullen deze in een volgende update ook kunnen worden gebruikt.

Meer weten over Spectades Planning & Scheduling Suite? Download dan via het onderstaande formulier de whitepaper.

 

Scroll naar top