• Visualisatie onderhoud in 3 D

    Presentatie Infor European Summit 2018

    Infor EAM Summit

Visualiseer uw onderhoud in 3D 

Door de samenwerking van Spectades en Xuver is het nu mogelijk om uw onderhoudswerkzaamheden te visualiseren in 3D. Met behulp van een 3D model van uw site gemaakt door Xuver, gespecialiseerd in o.a. het maken van 3D modellen, en de implementatie van dit model in Infor EAM door Spectades, is het nu mogelijk een real-time overzicht van uw onderhoud te verkrijgen terwijl u gewoon in uw kantoor achter uw bureau zit.

Omdat de viewer direct op het Objecten scherm is geïmplementeerd, heeft u een real-time koppeling naar uw EAM data. Vanuit de viewer kunt dus een real-time overzicht verkrijgen van:

Objecten:
Objectgegevens van uw te onderhouden objecten in EAM.
Bekijk bijvoorbeeld de datum van in bedrijfname of de huidige status van uw objecten.

Werkorders:
Alle huidige, geplande en/of reeds afgeronde onderhoudswerkzaamheden vastgelegd op uw werkorders.
Bekijk wat er op dit moment aan de gang is op een bepaald object of wat er gepland staat in de toekomst.

Werkvergunningen:
Alle geplande, actieve of geretourneerde werkvergunningen.
Bekijk waar er op uw site extra veiligheidsmaatregelen van kracht zijn of waar eventuele afgesloten gedeeltes zijn door gevaarlijk onderhoud
Inspecteer uw site alleen, of met collega’s, en praat over objecten of onderhoudswerkzaamheden terwijl u op andere lokaties bent!

Spectades 

Spectades, Infor Alliance Partner en Gold Sponsor van het Infor EAM Summit 2018, verleent het volledige portfolio aan diensten op Infor EAM. Van selectie en implementatie tot hosting en managed services. Asset Management is volop in ontwikkeling en mede met nieuwe technologische ontwikkelingen focust Spectades zich op innovaties die bijdragen aan de toegevoegde waarde van uw Asset Management oplossing. XUVER 3D visualisatie, Beamex Kalibratie en CEA Plant4D integraties zijn een paar voorbeelden voor een slimmere, veiligere en efficiëntere organisatie.

Xuver  

Xuver is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in gevarieerde en innovatieve visualisatie toepassingen voor architectuur, interieur, design, industrie, infrastructuur, horeca, retail, leisure, educatie, landschap, offshore en maritieme objecten. Xuver maakt visualisaties en ontwikkelt 3D cloud software.

Xuver brengt uw ideeën en ambities tot leven. Dat doen wij door uw schets, 2D-tekening of uw 3D-model om te zetten naar hoogwaardige virtuele omgevingen, aansprekende beelden en sprankelende video animaties. Overtuig uw opdrachtgevers met levensechte impressies van huizen, appartementen, kantoren, winkels, restaurants, hotels, tuinen en kunstwerken. Krijg met onze viewer visueel inzicht in assets als wegen, bruggen, tunnels, installaties, voertuigen, vaartuigen, vliegtuigen of fabrieken en offshore platformen. Xuver helpt op betaalbare wijze uw leads en projecten aan het publiek te tonen, succesvol in de markt te zetten en efficiënt te beheren.