HxGN EAM trainingen

Kennis als succesfactor

Een belangrijke succesfactor van HxGN EAM is het goed en professioneel gebruiken van de applicatie. Van de eindgebruikers tot aan de managers die rapporteren, is het belangrijk om kennis te hebben over het asset management programma. Een goed getrainde gebruiker kan het maximale uit zijn werk halen, dat zorgt voor een overall betere efficiëntie en effectiviteit. Spectades ondersteunt hierin door het aanbieden van interactieve trainingen en het Spectades leerplatform. 

Type Trainingen

Om de kennis van HxGN EAM gebruikers tot het hoogste niveau te tillen bieden wij meerdere soorten trainingen aan. Deze trainingen zijn voor zowel de beginnende HxGN EAM gebruikers als de ervaren specialisten in het vakgebied. Ons aanbod heeft daarom dan ook  ‘Out of the box’ en specifiek gerichte trainingen. Hieronder staat een overzicht van alle onderwerpen waarover wij trainingen bieden; 

  1. Trainingen: Introductie en boomstructuren
  2. Trainingen: Werkorderbeheer
  3. Trainingen: Preventief onderhoud
  4. Trainingen: Planning en inroosteren
  5. Trainingen: Materialen beheer
  6. Trainingen: Project beheer
  7. Trainingen: Applicatiebeheer
  8. Trainingen: CloudSuite
  9. Trainingen: HxGN EAM Uitbreiding
  10. Trainingen: Mobile

Gedurende de trainingen wordt een balans tussen theorie en oefenopdrachten in het systeem in ogenschouw genomen. Zo maken wij u samen tot een HxGN EAM specialist. Alle type trainingen willen inzien? Download dan de Training brochure.

Klinkt interessant!

Klinkt één van deze onderwerpen geschikt voor jou? Download dan onze Trainingen brochure. Hierin vind je alle aangeboden trainingen die onder de genoemde onderwerpen vallen. In de brochure vind je meer informatie en kies jij eenvoudig welke training bij jou past. Daarnaast lees je hierin meer over de vakinhoud en tijdsduur per training. 

Catalogus bekeken?

Brochure bekeken? Top! Neem dan contact op met Rowan Doorduin. Zij zal zo spoedig de door jou gekozen training(en) inplannen. Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Mail of bel dan ook onze trainingen specialist Rowan Doorduin. 

Contactpersoon

Rowan Doorduin

Scroll naar top