Spectades License Alert waarschuwt bij overschrijding licentielimiet voor Infor

Geconfronteerd met onverwachte overschrijding van de licentielimiet van Infor CloudSuiteTMEAM,  bij klanten ging Spectades op zoek naar een oplossing. Die vonden we in de vorm van Spectades License Alert, een oplossing die het aantal licentiegebruikers bewaakt en je bij overschrijding van het aantal licenties tijdig waarschuwt om actie te ondernemen.

Je hebt als gebruiker met meerdere, of zelfs vele, licenties niet direct in de gaten dat je te veel gebruikers in Infor CloudSuiteTMEAM  hebt aangemaakt en hen hierop laat werken. Je krijgt ook geen melding van maar wordt bij overschrijding onverwacht geconfronteerd met fors hogere licentiekosten.

Voorkom onverwacht hoge licentiekosten
Nu beschikt Spectades echter over Spectades License Alert voor de Cloudsuite. De License Alert waarschuwt als het aantal licenties wordt overschreden. Na implementatie van de oplossing krijg je bij overschrijding van het aantal licenties namelijk een melding in de Cloudsuite. Je hebt dan 24 uur om actie te ondernemen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er nog licenties zijn toegekend aan gebruikers die niet meer actief zijn. Die kun je dan makkelijk omzetten naar de mensen die de licentie nu nodig hebben. In het uiterste geval kun je, binnen die 24 uur, licenties bijkopen. Wanneer je na de melding in de suite actie onderneemt en je lost het probleem op binnen 24 uur, voorkom je dus onverwachte extra hoge licentiekosten.

Voordeel voor klanten van Spectades
Wanneer je klant bent van Spectades en de servicedesk hebt afgenomen, kunnen we je Spectades License Alert aanbieden voor de helft van de prijs. Dit betreft de prijs voor de License Alert die we normaliter berekenen voor niet-servicedeskklanten die een versie van Infor gebruiken.

Resumé
Alle klanten die een versie van Infor gebruiken, in de cloud of on-premise, kunnen onverwacht hoge licentiekosten voorkomen en daarmee voordeel behalen door aanschaf van het Spectades License Alert . En voor de kosten:

  1. Spectades servicedesk klant? – Korting op het Spectades License Alert
  2. Nog geen Spectades servicedesk klant? – Spectades License Alert wel aan te schaffen bij Spectades maar geen korting (tenzij je klant wordt)
  3. Voor klanten die Infor CloudSuiteTMEAM bij Spectades hebben aangeschaft? – De nieuwe Spectades License Alert  zit niet standaard in de Spectades Infor CloudSuite. Zij moeten de oplossing dus ook alsnog aanschaffen als ze licentieoverschrijding willen voorkomen.

Onze aanpak
Wij benutten de diepgaande en geavanceerde functionaliteiten van Infor CloudSuite™ EAM en zetten deze met aanvullende toepassingen, programma’s en oplossingen in voor een maximale ondersteuning van uw bedrijfsprocessen.

Geïnteresseerd in Spectades License Alert of de Spectades Infor CloudSuiteTMEAM?

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze accountmanager Rowan Doorduin,
Bel Rowan via +31 6 24 14 97 49   of mail Rowan via rowan.doorduin@spectades.com

Scroll naar top