Spectades mobile app

Met de Spectades Mobile App kun je veel tijd besparen op de uitgifte en het retourneren van artikelen. De vele handelingen maakt dit tot een tijdrovend onderdeel van het werkproces en wordt daardoor gezien als administratieve last. Door de app te gebruiken, kun je een besparing maken van 90% van de handelingen binnen de keten. De besparing wordt gemaakt doordat de aantallen direct worden afgeboekt in HxGN EAM. Hiermee is uw magazijnvoorraad actueel alsmede de kosten op de werkorders.

De Spectades Mobile App helpt je om de uitgifte en teruggave van artikelen veel efficiënter uit te voeren. De applicatie is online verbonden aan HxGN EAM waardoor de getoonde artikelaantallen in de App de daadwerkelijke voorraad in het magazijn toont.

Meer informatie?

Uitgifte van artikelen

Je hebt meerdere opties om artikelen te selecteren, namelijk via een QR-code, een barcode of het invoeren van het werk ordernummer. De gebruiker is dus vrij om te bepalen hoe de data wordt ingevoerd. Als er voor deze werkorder één enkele activiteit is, wordt deze automatisch geselecteerd. Bij meerdere activiteiten kies je zelf de juiste activiteit. Vervolgens selecteer je het gewenste artikel. Je kunt hieraan meerdere artikelen toevoegen waarna je de uitgifte voltooit. De voorraad van de artikelen wordt automatisch bijgewerkt.

Artikelen retourneren

Niet gebruikte artikelen kunnen eenvoudig retour worden geboekt tegen de werkorder, dit proces is op hoofdlijnen gelijk aan het uitgeven van artikelen.  

App downloaden

De Spectades Mobile app is gratis te downloaden voor gebruikers met het besturingssysteem Android en IOS. De applicatie moet door Spectades worden gekoppeld en geconfigureerd zodat hij klaar is voor gebruik. Je betaalt eenmalige aanschafkosten per gebruiker en een jaarlijkse fee voor onderhoud.

De applicatie wordt goedkoper naarmate er meer mensen binnen het bedrijf gebruik maken van de app. Via het formulier vraag je een demo aan voor de applicatie. Je kunt ook direct contact opnemen door een mail te sturen Rowan Doorduin, onze account manager voor de Spectades Mobile App

HxGN CloudSuite EAM

De CloudSuite™ EAM van HxGN is toonaangevende software voor het beheer van bedrijfsmiddelen. Deze software optimaliseert uw onderhoudswerkzaamheden waardoor uw efficientie naar een hoger niveau wordt getild. HxGN CloudSuite™ EAM is specifiek ontworpen voor activabeheer die meegroeit naarmate organisaties veranderen.

Meer informatie?

Scroll naar top