Spectades UpDocs

Met de add-on UpDocs kun je gemakkelijk tijd besparen bij het uploaden van meerdere documenten in HxGN EAM. Door gebruik van deze functie kun je jouw HxGN EAM installatie veel efficiënter gebruiken. Het is dan namelijk dé centrale en overzichtelijk plek voor alle documenten van jouw waardevolle assets. 

Op deze pagina lees je meer informatie over deze simpele maar krachtige module. Wil je nog meer weten over Updocs? Download dan de Updocs whitepaper.

Meer informatie?

Waarom UpDocs?

“Het aanpassen van de omslachtige upload-functie voor documenten naar een simpele drag & drop functie zorgt ervoor dat documenten makkelijk zijn te  koppelen aan het aankoopproces en werkorders. Daardoor kunnen gebruikers gemakkelijk meerdere documenten bijvoegen en archiveren in HxGN EAM. Dit zonder de gebruikelijke centrale harde schijf te gebruiken. Voor ons is HxGN EAM daardoor veel toegankelijker voor alle bedrijfsonderdelen van de organisatie”

De voordelen

De module Updocs heeft verschillende voordelen die het uploaden van documenten in HxGN EAM een stuk gemakkelijker maken. 

  • Werk sneller met een drag en drop functie
  • Gebruikersvriendelijk
  • Bespaar 50% aan handelingen bij het uploaden van documenten
  • Upload automatische gekoppeld aan de juiste werkorder

HxGN CloudSuite EAM

De HxGN CloudSuite™ EAM van Hexagon is toonaangevende software voor het beheer van bedrijfsmiddelen. Deze software optimaliseert uw onderhoudswerkzaamheden waardoor uw efficientie naar een hoger niveau wordt getild. HxGN CloudSuite™ EAM is specifiek ontworpen voor activabeheer die meegroeit naarmate organisaties veranderen.

Meer informatie?

Scroll naar top