Wat is er nieuw in HxGN EAM versie 12.0?

In november 2022 heeft HxGN EAM versie 12.0 gelanceerd. Als alliance partner vinden wij het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van HxGN EAM. De 12.0 update biedt verbeteringen aan de Root Cause Analysis, Role Setup en Equipment Overview 360. Hieronder vindt u een overzicht met prestatieverbeteringen door de 12.0 update. Neem vrijblijvend contact op met het team van Spectades voor HxGN EAM consultancy, trainingen van uw personeel en tijdbesparende software oplossingen.

Verbeteringen van de HxGN EAM 12.0

Root cause analysis
Er zijn verschillende nieuwe functies voor root cause analysis beschikbaar in deze update. Er zijn een nieuwe pop-up en verschillende nieuwe tabbladen toegevoegd. Een overzicht van de nieuwe tabbladen:

  • Gebruik de pop-up RCM-gegevens toewijzen op het tabblad Corrigerende actie om te bepalen hoe gegevens over de storingsmodus van een geval moeten worden toegepast op het RCM-tabblad van geselecteerde apparatuur of RCM-sjabloon.
  • Het tabblad Hoofdoorzaken ondersteunt de mogelijkheid om indien nodig meer dan één hoofdoorzaak per geval op te geven.
  • Gebruik het tabblad Foutmodi om alle vereiste gegevens in één record in te voeren, of gebruik de importfunctie om de gegevens te importeren.
  • Het tabblad Failure Mitigation ondersteunt het definiëren van mitigatiestrategieën voor faalwijzen van een case.
  • Voeg op het tabblad Corrigerende actie casus gerelateerde gegevens toe uit de hoofdoorzaken en mislukking Modes-tabbladen naar het RCM-tabblad van het geselecteerde apparaat of RCM-sjabloon.

Verbeterde functies van het scherm Rolinstelling
Het scherm ondersteunt nu de mogelijkheid om alleen het selectievakje Mobiel in te schakelen voor een rolrecord zonder dat tegelijkertijd ook het selectievakje HxGN EAM of Aanvrager hoeft te worden ingeschakeld.

Nieuwe organisatieoptie ondersteunt checklistproces
De ‘’CHCKLFUP’’-optie genereert vervolgwerkorders en uitgestelde onderhoudsactiviteiten op verschillende statuspunten gedurende het checklistproces.

Apparatuur overzicht 360
Er is een nieuwe widget toegevoegd voor het scherm Apparatuur overzicht 360. De widget ondersteunt het uitvoeren van Cognos HTML-rapporten op het scherm Equipment Overview 360.

Nieuwe integraties in de 12.0 update

EcoSys-productintegratie
De integratie van HxGN EAM en EcoSys verbetert de kapitaalfinancieringsmogelijkheden in EAM met behulp van de Investment Plans-functies. Er zijn twee nieuwe knoppen toegevoegd aan het scherm Investeringsplan in EAM. De knop EcoSys starten en de knop Nieuw scenario. Wanneer op beide knoppen wordt geklikt, communiceren de gegevens van het investeringsplan van EAM naar

Esri GIS-productintegratie verbeteringen
Er zijn verschillende nieuwe functies toegevoegd om de GIS-productintegratie te verbeteren, te weten:

  • Er is een nieuwe knop View Log Files toegevoegd aan de ‘’HxGN EAM Add-in voor ArcGIS Pro’’ om gebruikers in staat te stellen snel naar de maplocatie van de logbestanden van de add-in te navigeren tijdens het maken van apparatuur en de processen voor het synchroniseren van attributen.
  • Er zijn twee nieuwe velden toegevoegd, ArcGIS Server Username en ArcGIS Server Password, om de ArcGIS-referenties van mobiele gebruikers op te halen uit het EAM-gebruikersrecord in basis-EAM.

Voor meer informatie over de aanpassingen in de 12.0 update, neem vrijblijvend contact op met Spectades via het onderstaande contactformulier.

 

Scroll naar top