Welkom op onze nieuwe website

Met gepaste trots presenteren wij de compleet vernieuwde website van Spectades.  Na een paar maanden hard werken samen met onze webdesigner Fairweb en Clickking online marketing is de website af. We zijn erg blij met het eindresultaat en zijn benieuwd naar uw reactie. Met onze nieuwe website willen we tegelijkertijd een nieuwe weg inslaan. We willen graag meer kennis delen met collega’s in het enterprise asset management werkveld.

Op spectades.com hebben we het gemakkelijker gemaakt voor de bezoeker om de informatie te vinden die hij zoekt. De nieuwe site heeft een overzichtelijke menu structuur en het is eenvoudig om contact met ons op te nemen of demo’s aan te vragen. Daarbij functioneert de nieuwe site erg goed op de smartphone wat vandaag de dag natuurlijk enorm belangrijk is.

“We willen van onze nieuwe website een plek maken waar we kennis delen met collega specialisten en geïnteresseerden in het EAM werkveld”

Nieuws
De komende periode zullen we met name via onze blog meer content gaan delen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van EAM volg dan onze blog en linkedin pagina.

Kennis
We vinden het belangrijk om de kennis die we hebben met de community te delen. Is er een bepaald onderwerp waar je graag meer over zou willen lezen op het gebied van enterprise asset management? Stuur ons dan per mail een onderwerp of vraagstuk toe die wij kunnen behandelen. Onze contactgegevens kun je vinden op de contactpagina.

Scroll naar top