Wereldrecord gelopen op de Spectades games

Tijdens de negende editie van de Spectades games is op de 5000 meter een wereldrecord gelopen door racerunner Colin van Tricht. Als Spectades zijn we er heel trots op om een directe bijdrage te kunnen leveren aan de totstandkoming van dit record. Naast het bereiken van het wereldrecord spreekt de organisatie van een geweldige editie van de Spectades Games.

Colin van Tricht (Rotterdam Atletiek, JRJ)

Afgelopen zondag werd op Het Geuzenpark door Voorne Atletiek voor de negende keer de atletiekwedstrijd de Spectades Games georganiseerd. Als sponsor levert Spectades een bijdrage aan de digitale tijdwaarneming voor de hardloopnummers. Dat deze tijdwaarneming er niet voor niks is, bewees professioneel racerunner Colin van Tricht. Hij liep tijdens het evenement een wereldrecord op de 5000 meter!

We willen via dit bericht Colin van Tricht maar ook alle andere deelnemers van harte feliciteren voor hun sportieve prestaties tijdens het evenement. Daarbij willen we ook een dikke pluim uitdelen voor de organisatie van de Spectades Games. We zijn er trots op om onze bedrijfsnaam te verbinden aan zo’n mooi sportief evenement uit de regio.

Scroll naar top