Werken bij Spectades

Werken bij Spectades

Wat doen wij?

Spectades is een toonaangevend bedrijf op het gebied van management en adviesdiensten. Wij zijn gepassioneerd als het gaat om het helpen van klanten bij het transformeren van hun organisatie door het inzetten van HxGN EAM om de prestaties van hun activa te verbeteren. Spectades is de grootste HxGN EAM-dienstverlener van Europa, vanuit het kantoor in Brielle zetten we ons dagelijks in om hét verschil te maken voor onze klanten in binnen- en buitenland.

Spectades, opgericht in 2010, is de partner als het gaat om het leveren van HxGN EAM en gerelateerde oplossingen. Verder ontwikkelen en leveren we verschillende plug-ins zoals OpenCAD, Beamex, UpDocs als ook ons eMobile eLearning platform.

Van start als Consultant

Vanaf het moment dat je hebt gekozen voor Spectades krijg je allereerst de training ‘HxGN EAM’, zodat jij jezelf kan ontplooien tot een beginnend expert van HxGN EAM. Deze training wordt gegeven door een ervaren trainer met meer dan 20 jaar ervaring. De training is klassikaal en duurt afhankelijk van je kennisniveau meerdere weken. Op een zeker moment wordt de training gecombineerd met het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk, dit betekent dat jij snel het werkveld in mag om klanten te helpen met het aangaan van hun uitdagingen. Vanzelfsprekend gebeurt dit onder toezicht van een ervaren en betrokken collega. 

Waarom Spectades?

Wij zijn een groep van enthousiaste en gedreven mensen die van elke dag, met elkaar, iets moois willen maken. Met een hoge dosis energie proberen wij onze klanten tot in de perfectie te ontzorgen. Ook jij kan hier deel vanuit maken! 

Met enige regelmaat organiseren we een kennissessie, een leuke (Pizza)bijeenkomst of een stedentrip naar het buitenland. De afgelopen jaren zijn wij met het gehele team naar Reykjavik, Napels, Valencia en Sevilla afgereisd.

Onze vacatures

Op dit moment hebben we de volgende vacatures openstaan. Klik op de link om een uitgebreide omschrijving te zien. Staat er op dit moment geen vacature bij die bij je past, stuur dan gerust een open sollicitatie. Wij zijn bij Spectades altijd op zoek naar enthousiaste en talentvolle specialisten om ons team te versterken. 

Open Sollicitatie

Wil je een Open Sollicitatie doen stuur dan een mail met je CV en een toelichting naar Jan.Doorduin@Spectades.com. Richt je mail aan Jan Doorduin, algemeen directeur van Spectades

Scroll naar top