EAM Oplossingen

De juiste EAM oplossing

Op zoek naar de geschikte Enterprise Asset Management oplossing voor jouw organisatie? Bij Spectades werken exclusief met HxGN EAM voor onze dienstverlening. Deze oplossing heeft bijna ongelimiteerde mogelijkheden en is daarom voor elke organisatie bruikbaar. Doordat HxGN EAM tal van plugins ondersteunt zijn er enorm veel mogelijkheden waarmee je de functionaliteit kunt uitbreiden. 

De specialisten van Spectades zijn ervaren EAM gebruikers die al jaren werken met de Cloudsuite van Hexagon. We helpen je graag verder met het vinden van de juiste oplossing die past bij jouw specifieke situatie.

HxGN EAM

Op zoek naar een software die in de basis in alle behoeften voorziet voor je digitale asset management maar flexibel genoeg is om aan te sluiten op jouw specifieke behoeften? Dan is HxGN EAM de juiste keuze voor jouw organisatie. We werken al jaren met veel plezier met HxGN EAM. Op onze productpagina lees je hier meer over.

Ga naar de pagina HxGN EAM.

Uitbreiding

Er zijn tal van krachtige plugins beschikbaar voor HxGN EAM die de software verder optimaliseren voor behoeften. Een mooi voorbeeld daarvan is OpenCAD, waarmee u uw assets op een vooruitstrevende manier kunt beheren. Een overzicht van de verschillende uitbreidende oplossingen ziet u hieronder.

EAM

Contacteer onze expert

Contactpersoon

Mark Jansen

Scroll naar top