HxGN EAM consultancy

HxGN EAM implementatie

Het correct implementeren van HxGN CloudSuite™ EAM is zeer belangrijk voor een succesvolle inzet en het gebruik van het systeem binnen uw bedrijf. Hoe beter dit is geïmplementeerd, hoe efficiënter uw onderhoudswerkzaamheden verlopen en de levensduur van uw bedrijfsmiddelen wordt verlengd.  

Meer informatie?

Onze aanpak

Wij benutten de diepgaande en geavanceerde functionaliteiten van HxGN CloudSuite™ EAM en zetten deze in voor een maximale ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. Onze aanpak is op basis van de klassieke waterval aanpak in combinatie met het vernieuwende Agile/Lean werken. Deze gefaseerde waterval aanpak met agile iteratie methodes wordt toegepast tijdens de designfase en heeft het unieke voordeel dat er meer focus is op specifieke situatie van de klant. 

Waarom Spectades?

Spectades heeft vele specialisten die al jaren met HxGN EAM werken en leveren hoogstaande dienstverlening. Spectades levert alle benodigde ondersteuning gedurende de gehele gebruiksperiode van CloudSuite™ EAM. Implementaties, configuraties van geavanceerde modules of Managed Services om klanten bij hun dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen zijn enkele voorbeelden waar klanten gebruik van kunnen maken.

Geïnteresseerd in (consultancy voor) HxGN CloudSuite™ EAM? Neem dan contact op met Mark Jansen. Wij helpen u graag verder met uw assetmanagement uitdagingen.

Contactpersoon

Mark Jansen

HxGN CloudSuite™ EAM

De CloudSuite™ EAM van HxGN is toonaangevende software voor het beheer van bedrijfsmiddelen. Deze software optimaliseert uw onderhoudswerkzaamheden waardoor uw efficientie naar een hoger niveau wordt getild. HxGN CloudSuite™ EAM is specifiek ontworpen voor activabeheer die meegroeit naarmate organisaties veranderen.

Alliance partner

Meer informatie?

Scroll naar top