Planning & Scheduling

Efficiënt plannen

Plan uw werk gemakkelijk en efficiënt op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier in via de Spectades Planning & Scheduling Suite.

Meer informatie?

Resource Management

Naast een duidelijke weergave van uw werkorders en activiteiten biedt de Planning & Scheduling Suite ook inzicht in het gebruik van uw resources. In hetzelfde overzicht wordt het ingeplande werk getoond en biedt het in één oogopslag de werkdruk en beschikbare capaciteit per medewerker. Via een gebruiksvriendelijke ‘drag-and-drop’-manier van verschuiven kunt u eenvoudig en dynamisch uw resource management toepassen.

Geen planning sessies meer

De Planning & Scheduling Suite maakt geen gebruik van planning sessies, wat een vaak gehoord bezwaar is van andere Infor EAM planningsmogelijkheden. De mutaties worden in het geheugen opgeslagen en zodra u ervoor kiest, worden de wijzigingen naar uw systeem teruggeschreven. De werkorders blijven dus te allen tijde open voor bewerking van anderen.

Contactpersoon

Rowan Doorduin

Geïntegreerd in Infor EAM

De Planning & Scheduling Suite is geïntegreerd in Infor EAM, u hoeft dus geen aparte applicatie op te starten. Ook wordt er gebruik gemaakt van een directe koppeling met uw omgeving voor het lezen en schrijven van data, wat de noodzaak van een tussenliggende database en bijbehorende synchronisatie elimineert.

Meer informatie?

Scroll naar top