HxGN EAM in de cloud

HxGN EAM in de cloud

Vandaag de dag kiezen vrijwel alle bedrijven voor HxGN EAM in de cloud ten opzichte van een on-premises installatie en daar zijn talloze goede redenen voor. Zo is je installatie van HxGN EAM altijd up to date en beschik je dus altijd over de nieuwste functies. Daarbij bespaar je op je CAPEX kosten om je asset management oplossing draaiende te houden. Je kunt daarmee veel besparen op het gebied van software licences, hardware en IT support. 

9 redenen om over te stappen naar HxGN EAM in de cloud

Focus op asset management

Door te kiezen voor een SaaS oplossing kunnen organisaties zich 100% concentreren op het verbeteren van asset management. Er gaat geen kostbare tijd meer verloren aan het up and running houden van de benodigde IT-infrastructuur. Ze kunnen zich bijvoorbeeld concentreren op het vinden van manieren om de voorraadkosten te verlagen, de effectiviteit van de productielijn te verhogen of het minimaliseren van downtime. 

Waarom overstappen naar de cloud

Om beter inzichtelijk te maken wat de verdere voordelen zijn van het overstappen naar een SaaS oplossing van HxGN EAM, hebben we een whitepaper gemaakt. In dit document lees je de negen belangrijkste redenen waarom organisaties beter kunnen kiezen voor een SaaS oplossing van HxGN EAM.

Je kunt ook contact opnemen met Cloudsuite EAM solution manager Mark Jansen of een vrijblijvende demo aanvragen. 

HxGN CloudSuite™ EAM

De CloudSuite™ EAM van HxGN is toonaangevende software voor het beheer van bedrijfsmiddelen. Deze software optimaliseert uw onderhoudswerkzaamheden waardoor uw efficientie naar een hoger niveau wordt getild. HxGN CloudSuite™ EAM is specifiek ontworpen voor activabeheer die meegroeit naarmate organisaties veranderen.

Alliance Partner

Meer informatie?

Scroll naar top