Bespaar tijd op het kalibratie proces

Bespaar 50% van uw tijd tijdens end-to-end kalibratie proces

De geïntegreerde kalibratieoplossing van Beamex voor HxGN EAM vermindert het aantal stappen dat nodig is om kalibraties uit te voeren en te documenteren met 50%. Daardoor bespaar je veel tijd en win je in op efficiëntie  zonder dat er in kwaliteit ingeboet wordt. Lees meer over deze oplossing en hoe het jou organisatie helpt met tijd te besparen en de efficiëntie te verhogen.

Op deze pagina leest u meer informatie over deze simpele maar krachtige oplossing. Wil je meer weten over Beamex? Download dan de whitepaper.

Meer informatie?

Verbeter de kwaliteit

Traditionele kalibratieprocessen vereisen 7 stappen van begin tot eind. Daardoor is er veel kans op fouten, ook omdat de meeste werkzaamheden nog met papier worden uitgevoerd.

Beamex ICS is een proces voor het uitvoeren en beheren van kalibraties dat zowel efficiëntie- en kwaliteitsverbeteringen als kostenbesparingen oplevert.

Start met tijd besparen

In de whitepaper (EN) lees je meer over de oplossing, waaronder de Business Bridge Connector van Spectades en Beamex. Deze zorgt voor een communicatieverbinding tussen de CMX-kalibratiesoftware en HxGN EAM. Daardoor worden Kalibratie werkprocessen gestroomlijnd en bespaar je doorgaans 50% van de tijd die wordt besteed aan het kalibratie proces.

Scroll naar top