ETL Datalake

Datalake in de Hexagon Cloud is de technologie waarmee je de data die je opslaat in HxGN EAM en ter beschikking kunt stellen voor verwerking tot toepasbare informatie. Dit ondersteunt je in data gedreven beslissingen zowel op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau. Door je data goed te verwerken tot informatie kun je op basis hiervan meer inzicht krijgen in je kritische assets en bijbehorende processen. Door deze informatie toe te passen kun je enorme stappen maken op het gebied van efficiëntie.

Meer informatie?

Data verwerken

Door al je dagelijkse maintenance werkzaamheden uit te voeren via een EAM oplossing verzamel je een enorme hoeveelheid data. Deze ruwe data is allemaal beschikbaar in HxGN EAM. Omdat het vaak gaat om enorme hoeveelheden data is de eerste stap om te kiezen welke data je gaat gebruiken om straks uit te werken tot informatie. Dit doe je via een zogenaamd Datalake. Vervolgens ga je deze data als het ware omzetten naar waardevolle informatie en dit inzichtelijk maken in overzichtelijke views. 

Ga aan de slag met data

In onze whitepaper lees je de voordelen van een Datalake, welke data er beschikbaar is en hoe jij dit kan gebruiken op strategisch, tactisch en operationeel niveau om de workflow bij jouw bedrijf te optimaliseren. Mocht je interesse hebben in onze oplossingen op het gebied van data, vraag dan een geheel vrijblijvende demo aan. Een van onze specialisten neemt dan zelf contact met je op. 

HxGN CloudSuite™ EAM

De CloudSuite™ EAM van Hexagon is toonaangevende software voor het beheer van bedrijfsmiddelen. Deze software optimaliseert uw onderhoudswerkzaamheden waardoor uw efficientie naar een hoger niveau wordt getild. HxGN CloudSuite™ EAM is specifiek ontworpen voor activabeheer die meegroeit naarmate organisaties veranderen.

Meer informatie?

Scroll naar top