Spectades Safety Blueprint

Hoge kwaliteit werkvergunningen in 50 % van de tijd

Het maken van werkvergunningen voor terugkerende werkzaamheden is voor veel bedrijven dagelijkse kost. Als je een grote site hebt om te beheren, gaan er gerust honderden werkvergunningen per maand de deur uit voor routinematig werk. Om te zorgen dat de veiligheid wordt gegarandeerd moeten deze vergunningen met de uiterste zorg worden vervaardigd. Al met al is dit een tijdrovende klus waar je goed je hoofd bij moet houden. Benieuwd hoe je de kwaliteit van deze werkvergunningen verbetert terwijl je aan de andere kant nog maar 50% van de tijd bezig bent met het opstellen? Ontdek de Spectades Safety Blueprint. 

Meer informatie?

Een geïntegreerde oplossing

De Spectades Safety Blueprint is een geïntegreerde oplossing in HxGN EAM Cloudsuite. Het grote voordeel hiervan is dat je voor je permits en je werkorders kunt vertrouwen op één oplossing. Je bespaart dus op dubbele kosten. Doordat de blueprint ook volledig in de cloud opereert hoef je geen zware IT hardware aan te schaffen, in te richten en te beheren. Daarbij is je oplossing op elk apparaat met alle schermformaten benaderbaar. 

Vul je mailadres in en ontvang de whitepaper in je inbox

Met de safety blueprint kun je werkvergunningen professionaliseren en standaardiseren. De oplossing helpt je om beter overzicht te krijgen in de werkzaamheden en bijbehorende werkvergunningen. Het maakt optimalisatie en verificatie overzichtelijker en daarmee eenvoudiger. Dit alles kun je toepassen met een gemeten tijdsbesparing van 50%. Wil je weten hoe de Safety Blueprint dit realiseert? Download dan de whitepaper of plan een demo in via onze website. 

HxGN CloudSuite™ EAM

De CloudSuite™ EAM van HxGN is toonaangevende software voor het beheer van bedrijfsmiddelen. Deze software optimaliseert uw onderhoudswerkzaamheden waardoor uw efficientie naar een hoger niveau wordt getild. HxGN CloudSuite™ EAM is specifiek ontworpen voor activabeheer die meegroeit naarmate organisaties veranderen.

Alliance Partner

Meer informatie?

Scroll naar top